2013. augusztus 26., hétfő

Vizsgamunkákhoz kérnek segítséget

  Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy az utóbbi időben hárman is megkerestek, miszerint a segítségemet kérik készülő diplomamunkákhoz, és fotográfusi vizsga anyaghoz.
Fantasztikus, amikor az ember munkáját ilyen ajánlatokkal, kérésekkel úgymond elismerik. Nagyon szívesen segítek, mert egy ilyen tevékenységgel, hogy ad az ember valamit, abból amit tud, igazából ő maga kap.
  De nemcsak ilyen ajánlatokat kaptam, hanem több helyre meghívtak, bemutatókra, népi kirakodó vásárokba is, de sajnos azzal csak az az egy problémám van, hogy megrendelőim saját ruháira hímezek, így nem tudok ilyen helyeken "kipakolni".
  Egyik legmegtisztelőbb felkérés volt, hogy egy dunántúli város múzeumának egyik termében rendeznének munkáimból kiállítást. Sajnos ez is várat magára, mert nincsenek igazán saját termékeim. Nem azért, mert ne lenne ötletem (az van nagyon sok), hanem egyenlőre nincs időm kivitelezni, mert hála nektek, megrendelőknek, nem hagytok nekem időt erre, hanem inkább lehetőséget adtok a változatos, egyedi darabok készítésére. Imádom ezt csinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!
Köszönöm