2013. június 17., hétfő

Az irigyek és a korrupció

Rendszeresen figyelni szoktam, mint mások is, hogy ha beírom a "nagyforgalmú" internetes keresőbe, a weboldalam kulcs szavait, akkor hányadik oldalon adja ki weboldalam elérhetőségét.
Már kb. 2-3 hete furcsa számomra, hogy a kereső nem adja ki oldalamat, holott jó ideje az első oldalon szerepelt. Sokan most azt gondolják, biztos nincs rajta olyan forgalom, stb. De volt két ellenőrzési pontom, ami miatt gyanús lett:
1. Van egy másik weboldalam is, amely nincs hirdetve és nincs sehol sem linkelve, tehát nem igazán ismert. Az az oldal megjelenik ebben az internetes keresőben már a 2. vagy 3. oldalán, sőt vannak olyan kulcsszavak, amelyekre már az első oldalon. Pedig azon bizti nincs olyan forgalom, mint az ismert weboldalamon.
2. Más internetes keresőkbe is beírtam a kulcsszavakat, azokon megjelenik az ismert weboldalam, jóval megelőzve az ismeretlen weboldalamat.

Kérdezem: létezik a rosszakaró és a korrupció országunkban? Ha egy egyszemélyes, kalocsai hímzéseket készítő, albérletben élő, 2 gyermeket nevelő anyukával ezt teszik, akkor mi mehet nagyban?????

De nem fog semmi megállítani. Nem fogok azért fizetni, hogy első helyen szerepeljek! Mindig is a munkámmal, tetteimmel bizonyítottam, soha nem a lefizetéssel, meg más oldalak tiltásával, sem mocskolódásokkal.

De lehet valamit én értettem félre ezen tapasztalatok alapján?

1 megjegyzés:

  1. Kedves Mónika! Azért ez nem biztos, hogy így van... A számítógépek, világhálós oldalak beállításai faramuci dolgok. A fészbukon is említették hsz-ben az oldal optimalizációt, ennek nézz utána. Kérj tanácsot szakembertől, hátha tud valaki segíteni ez ügyben. S legalább annyira kell a szép minőségi kalocsai hímzésnek cégér, mint a jó bornak! ;)
    Üdvözlettel:
    Koleszár Bazil Péter

    VálaszTörlés

Szólj hozzá!
Köszönöm